Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Πασχαλιάτικο Πανηγύρι στον Άγιο Δημήτριο Βόλου (video).

Με σύνθημα «Με την Κιβωτό στις Ενορίες», πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 14/5, ένα πρωτότυπο Πασχαλιάτικο Πανηγύρι, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βόλου, σε συνεργασία της ενορίας με τον φορέα πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του Πολιτιστικού αποθέματος».

Στο Πανηγύρι έδωσε το παρών ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, ενώ συμμετείχε πλήθος ενοριτών, που εξέφρασαν τον ενθουσιασμό του για την πρωτότυπη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και σε άλλες ενορίες.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν Παραδοσιακό μουσικό συγκρότημα και το Χορευτικό Τμήμα της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Το «Πασχαλιάτικο Πανηγύρι» θα επαναληφθεί την Κυριακή 21/5, στις 7.30 μ.μ. στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Βόλου. Θα συμμετάσχουν το Χορευτικό Τμήμα της Ιεράς Μητροπόλεως, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι «Τερψιχόρη», Διμηνίου, το «Αρκάδι», το «Εγγλεζονήσι» και η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μνήμες Προσφύγων».