Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Η Κυριακή του Παραλύτου στην Μητρόπολη Δημητριάδος. – Στο Προμύρι ο Σεβασμιώτατος.(video).



Στο γραφικό χωριό του Πηλίου το Προμύρι λειτούργησε σήμερα Κυριακή του Παραλύτου 7/5 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος.
Στη Θεία Λειτουργία παρόντες ήταν οι ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος,  ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Νικόλαος Φουρτούνας και Τοπικοί Άρχοντες και πλήθος λαού.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Ιγνάτιος τέλεσε τα Μνημόσυνα για τους Σφαγιασθέντες Προμυριώτες από τους Τούρκους στις 8 Μαϊου 1823, τους Κτήτορες της Εκκλησίας του Χωριού αλλά και για την ανάπαυση του αδικοχαμένου Χωριανού Δημήτρη Παπανικολάου.
Ακολούθως ο Ποιμενάρχης μας έδωσε το παρών στη Επαιτειακή Εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου για την Σφαγή των Προμυριωτών.