Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

To Τίμιο Ξύλο και η άφθαρτη χείρα της Αγ. Μαρίας Μαγδαληνής στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

ShareΠαρουσία του Ιερού Κλήρου, των Δημοτικών Αρχών και του ευσεβούς λαού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ υποδέχθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Ν. Ηρακλείου το Τίμιο Ξύλο και την άφθαρτη χείρα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής που εκομίσθησαν στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας από την Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους.
Στη συνέχεια τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και με τη συμμετοχή πολλών Κληρικών.
Επί τη ελεύσει των Ιερών Σεβασμάτων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Ν. Ηρακλείου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ θα τελέσει την Πέμπτη 18 Μαΐου και ώρα 7.00μ.μ. Ιερά Παράκληση προς ενίσχυση και ευλογία των μαθητών που μετέχουν στις προαγωγικές και πανελλήνιες εξετάσεις, και την Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 8.00μ.μ. Ιερά κατανυκτική Αγρυπνία.
Το Τίμιο Ξύλο και το Ιερό Λείψανο θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ν. Ηρακλείου έως το Σάββατο 19 Μαΐου το απόγευμα και στη συνέχεια και ώρα 7.00μ.μ. θα μεταφερθούν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Ιωνίας.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.