Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΤΕΛΕΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΡΙΑΔΑΣ ΨΑΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

Το βράδυ της Τρίτης 9ης Μαΐου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, τον Ενοριακό Ι. Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριάδος, όπου και τέλσε μικρή Αγρυπνία, ανταποκριθείς σε σχετική πρόσκληση του Εφημερίου της Ενορίας, Πρεσβ. Φωτίου Πάσχου.


Στη Θεία Λειτουργία, η οποία έγινε με αφορμή την εορτή της Μεσοπεντηκοστής, συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Τριάδος, οι κατηχητές και οι κατηχήτριες και τά μέλη των Κατηχητικών Συνάξεων, αλλά και οι ακροατές και ακροάτριες των Εσπερινών κηρυγμάτων της Ενορίας.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου, ο Σεβασμιώτατος ερμήνευσε τόσο το Αποστολικό, όσο καί το Ευαγγελικό ανάγνωσμα, αλλά και το περιεχόμενο της Θείας Λειτουργίας από το Χερουβικό μέχρι και την Θεία Μετάληψη των πιστών.
 Όλοι συμμετείχαν και στο Κοινό Ποτήριο της Ευχαριστίας, στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, έδωσε τις ευχές τους στους μαθητές για καλή επιτυχία στις σχολικές εξετάσεις και ευχαρίστησε και συνεχάρη τον π. Φώτιο, την πρεσβυτέρα του Αργυρώ, τους κατηχητές και τις κατηχήτριες και όλους τους συνεργάτες και συνεργάτιδες της Ενορίας για την πρωτοβουλία τελέσεως της Αγρυπνίας, την πρόσκλησή του και την κατάλληλη προετοιμασία τους και την συμμετοχή τους στην Θεία Κοινωνία.