Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Η Σύναξη Φοιτητών και Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς στην πόλη των Τρικάλων.

Την 1η Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στην Μητρόπολή μας από τη Σύναξη φοιτητών και νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.
«Τη επιφωσκούσι» της Πρωτομαγιάς πενήντα φοιτητές και νέοι με αρχηγό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο ξεκίνησαν για να προσκυνήσουν αρχικά στις Ιερές Μονές των Μετεώρων.

Μετά το ιερό προσκύνημα την ομάδα των φοιτητών υποδέχτηκε και φιλοξένησε πλουσιοπάροχα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος παραθέτοντας γεύμα μετά μουσικής.
Η ομάδα αφού πήρε την ευχή του Ποιμενάρχου μας συνέχισε για τη Λάρισα όπου προσκύνησε στους Ιερούς Ναούς Αγίου Νικολάου και Αγίου Αχιλλίου τα ιερά λείψανα των Αγίων.
Το πρόγραμμα της εκδρομής πλαισιώθηκε πνευματικά από τους πατρικούς λόγους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου του οποίου η αγάπη και η φροντίδα για τη νεότητα είναι γνωστή σε όλους.