Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Εκκλησία εδραίωμα, οικουμένης αγλάϊσμα…


Με τη ευκαιρία της εορτής της μετακομιδής των ιερών λειψάνων του Θεοφόρου αγίου Νικολάου από τα Μύρα στο Μπάρι της Ιταλίας, κατόπιν παρακλήσεως του Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, μετέφερε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικολάου Δαδιάς τα ιερά λείψανα του Αγίου, που φυλάσσσονται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αλεξανδρουπόλεως το απόγευμα της της Πέμπτης 18ης Μαΐου ε.ε., και στη συνέχεια προέστη της ακολουθίας του Εσπερινού, συγχοροστατούντος του οικείου Μητροπολίτου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ετόνισε ότι όπως οι ναυτικοί έχουν προστάτη τους τον Άγιο έτσι και όλοι μας μέσα στην τρικυμία της ζωής αναζητούμε τη μεσιτεία του για να γαληνεύει τις φουρτούνες και να μας οδηγεί στο υπήνεμο λιμάνι της σωτηρίας.
Στις εκδηλώσεις προσήλθαν οι Διοικητές της 50ης και της 7ης Ταξιαρχίας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου Χαρ. Μπομπέλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι επίσημοι.
Το Σάββατο 20 του μηνός Μαΐου ε.ε. ο επιχώριος Επίσκοπος ιερούργησε στον αυτό Ιερό Ναό και μιλώντας στους πιστούς τόνισε τη σημασία της προσκύνησης των ιερών λειψάνων στην ορθόδοξη παράδοση.