Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Εντυπωσιακή εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στο Ναύπλιο.

 

O Δήμος Ναυπλιέων το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, διοργάνωσε εκδήλωση μνήμης, στο Βουλευτικό, για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου με τίτλο «Οι ρίζες ποτέ δεν κόβονται »



Για πρώτη χρονιά δύο δήμοι και ένας σύλλογος συνεργάστηκαν δημιουργικά με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων για να τιμήσουν τις 353.00 αθώες ψυχές, οι οποίες ακόμα ζητούν δικαίωση.


Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Ναυπλιέων φιλοξενησε τον επικεφαλής του δήμου Βέροιας, Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Βοριατζίδη και τα μέλη της «Ευξείνου Λέσχης Βεροίας» οι οποίοι  παρουσιάσαν μια ενδιαφέρουσα μουσικοχορευτική παράσταση.
 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Βεροίας Κωνσταντίνος Βοριατζίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Σαρρής, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου, ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας Σαρημιχαηλίδης Παύλος, η επιτετραμμένη σύμβουλος Τουρισμού Πόπη Καλκούνου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη και πολύς κόσμος.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ