Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ  συνδιοργάνωσαν εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου την Κυριακή 21 Μαΐου 2017.
Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε  δοξολογία . Για τα γεγονότα και την ιστορία της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου  μίλησε ο εκπαιδευτικός καθηγητής φιλόλογος .
Στην συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των πεσόντων της πόλης  παρουσία αγήματος του στρατού και της φιλαρμονικής του Δήμου.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε στην αίθουσα του κινηματογράφου Cine Nafplio με ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας Γιώργου Κυριακίδη και ποντιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.
Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Γκιόλας ,Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης ,ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο  δημοτικός σύμβουλος του δήμου Άργους Μυκηνών Νίκος Δελλής , ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου  Κωνσταντίνος Ρούτουλας,  εκπρόσωποι σωματείων, οι αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές του νομού
.
--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ