Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Χιλιάδες πιστοί τιμούν την Αγία Ελένη (ΦΩΤΟ).

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερωνύμου, Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδας, κληρικών και εκατοντάδων πιστών, έγινε πριν από λίγα λεπτά η υποδοχή του ιερού λειψάνου της Αγίας ΕΛένης και του Τιμίου Σταυρού που φυλάσσονται στη Βενετία, στο προσκυνηματικό ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας, στον ομώνυμο Δήμο.
Αυτή την ώρα τελείται η Δοξολογία, ενώ στη συνέχεια θα παρατεθεί επίσημο δείπνο προς τιμή του προέδρου της ελληνικής δημοκρατίας.
Να σημειωθεί ότι το ιερό λείψανο ήρθε από τη Βενετία στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Αποστολικής Διακονίας για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί περαιτέρω η χριστιανική ταυτότητα της Ευρώπης.

η συνέχεια Εδώ