Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Λαμπρός εορτασμός για τον Πολιούχο της Μυτιλήνης.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάσθηκε και πάλι στις 7 Μαΐου στην πόλη της Μυτιλήνης ἡ μνήμη του Αγίου Θεοδώρου του Νεομάρτυρος, του οποίου η τίμια κάρα του με το αφθαρτο σκήνωμά του φυλάσσεται στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μυτιλήνης.
Κατά την παραμονή της εορτης τελέσθηκε Πανηγυρικός Aρχιερατικός Εσπερινός στό ὁποῖον χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος με τη συμμετοχή πολλών ιερέων, τον οποίων προεξήρχε ὁ Πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος Αρχιμ. π. Ιάκωβος Καραμούζης, οποιος καί κήρυξε.
Ανήμερα τις Eορτης τελέσθηκε Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιάκωβο και τον Σεβ. Μητροπολίτη Μηθύμνης κ. Χρυσόστομο και τη συμμετοχή Πανοσιολογιοτάτων Αρχιμανδριτών, τον πρεσβυτέρων τοῦ Ναοῦ, άλλων πρεσβυτέρων και ενός διακόνου.

η συνέχεια Εδώ