Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.Στις 21 Μαΐου η Αγία μας Εκκλησία τιμά και εορτάζει τη μνήμη των Αγίων θεοστέπτων βασιλέων και ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Στην τοπική μας Εκκλησία εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καλλιθέα Καστοριάς, όπου θα πραγματοποιηθούν εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις κατά το ακόλουθο πρόγραμμα :

Σάββατο 20 Μαΐου 2017
Ώρα 7.00 μ.μ. : Υποδοχή του Τιμίου Ξύλου, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.
Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων στους δρόμους πέριξ του Ιερού Ναού.
Κυριακή 21 Μαΐου 2017
Ώρα 7.00 π.μ. : Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιεορυργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.
Επίσης στην Μητροπολιτική μας Περιφέρεια εορτάζουν και οι Ιεροί Ναοί Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μεσοποταμίας, Οξυάς, Ακοντίου, Αμπελοκήπων και Βαλτονέρων.