Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Μήνυμα ενότητας απέστειλε από τη Μακεδονία ο Αρχιεπίσκοπος.

10.5.2017

Αποστολή: Μάκης Αδαμόπουλος

Μήνυμα ενότητας απέστειλε από τη Μακεδονία ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Ο Αρχιεπίσκοπος κατά την ολοκλήρωση της επίσημης επίσκεψή του στη Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς μιλώντας στους δημοσιογράφους ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Ιουστίνο για την πρόσκληση και την ευκαιρία που του έδωσε να επισκεφθεί αυτόν τον τόπο και σημείωσε πως «η επίσκεψη αυτή μου έδωσε εσωτερική δύναμη. Θυμήθηκα για ακόμη μία φορά τα λόγια του Ηροδότου, απευθυνόμενου στους Σπαρτιάτες που ήθελαν να αποχωρίζονται από τους υπόλοιπους, ότι αν παλεύετε χωριστά ο καθένας δεν θα κάνετε τίποτε, αν όμως ενωθείτε μπορεί να κάνετε θαύματα. Επομένως, ανακεφαλαίωση αυτής της επίσκεψης είναι αυτή η ρήση. Κάθε Έλληνας χωριστά, όση δύναμη κι αν έχει, δεν θα κάνει τίποτε. Όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε ό,τι επιθυμούμε».