Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Ν. Ιωνία.

Με λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Βασιλέων Κωνσταντίνου και Ελένης στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Νέα Ιωνία.
Το απόγευμα της κυριωνύμου ημέρας τελέσθηκε ο μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, υπό τους ήχους και τη συνοδεία Φιλαρμονικής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και με τη συμμετοχή Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.
Μετά το πέρας της Ιερής Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα, ευχήθηκε η Χάρις του Θεού, δια πρεσβειων των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης να σκέπει τον καθέναν από εμάς και να χαρίζει σε όλους μας έτη πολλά, ευλογημένα και καρποφόρα!
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου.