Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΟ 25ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.Ψυχιατρικό.jpg
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος, το μεσημέρι της Κυριακής 14 Μαίου 2017, επισκέφθηκε τους συνέδρους του 25ου Συνεδρίου της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας το οποίο διεξήχθη στην Κέρκυρα.
Ο κ. Νεκτάριος σε μικρό χαιρετισμό του, αφού εξέφρασε την χαρά του διότι η Κέρκυρα φιλοξένησε διακεκριμένους επιστήμονες, οι οποίοι μπόρεσαν να ενημερώσουν και να ενημερωθούν για τις τελευταίες επιστημονικές θεωρίες και έρευνες. Τόνισε ότι η Εκκλησία διά της ποιμαντικής της βλέπει τον άνθρωπο ως εικόνα Θεού, που χρειάζεται παντοειδή βοήθεια και γι’ αυτό δεν αρνείται την συμπαράσταση της επιστήμης, ώστε να θεραπευθεί ψυχικά. Η συνεργασία λοιπόν είναι ευλογία, αρκεί να υπάρχει κατανόηση και αλληλοσεβασμό. Τον Σεβασμιώτατο ευχαρίστησε εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής ο ψυχίατρος κ. Τζαβάρας.