Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Η ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ βοηθούν 210 οικογένειες στην Μητρόπολή Αλεξανδρουπόλεως.

Συνεχίστηκε και τον μήνα Μάιο η βοήθεια και η αλληλεγγύη που επιδεικνύει η ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες στην Μητρόπολή μας.

Την Πέμπτη 18 Μαΐου ο Διευθυντής της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας και ο Σεβ. Μητροπολίτης μας παρέδωσαν σε 210 άπορες και οικονομικά ασθενείς οικογένειες της Μητροπόλεώς μας δέματα με τρόφιμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα "Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη", που υλοποιεί η ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε συνεργασία με την αλυσίδα supermarkets "ΜΑΣΟΥΤΗΣ". Τα δέματα διανεμήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη και στις Φέρες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Δήμτσα και διά μέσου αυτού προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, καθώς η βοήθεια και η συνδρομή της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και της εταιρίας ΜΑΣΟΥΤΗΣ είναι τεράστιας σημασίας για την ακριτική περιοχή του Έβρου και το έργο που επιτελεί η Μητρόπολή μας.

Το πρόγραμμα "Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη" υλοποιείται στη Μητρόπολή μας από το 2016, ενώ δέματα μοιράζονται και σε άλλες περιοχές, όπως το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα, τα Ιωάννινα και η Χαλκίδα.