Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Εκατοντάδες νέοι μαζί με τον Δεσπότη μας στο κλειστό γήπεδο Άμφισσας.

Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκτίστου το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας κάλεσε όλες τις νεανικές ενοριακές συνάξεις Γυμνασίου και Λυκείου να συμμετάσχουν στο τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο Αμφίσσης Χρ. Καμπεράκης. Εκατοντάδες είναι οι νέοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο κλειστό γήπεδο παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει τους αγώνες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Θεόκτιστος, ο οποίος έχει αγκαλιάσει με την ανοιχτή καρδιά του όλους τους νέους μας, αλλά και οι νέοι μας έχουν αγκαλιάσει τον Δεσπότη μας ως πνευματικό Πατέρα και πραγματικό ηγέτη της Εκκλησίας βλέποντας την ειλικρινή αγάπη και το ενδιαφέρον του γι’ αυτούς.

Τους αγώνες παρακολούθησαν επίσης ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ο Γενικός Αρχιερατικός Πρωτ. Νικόλαος Καραγιάννης, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Νεότητος Αρχιμ. Αυγουστίνος Σύρρος και άλλοι κληρικοί.

Εκ του γραφείου τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος.