Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Αγιασμός των εγκαινίων στο νεόδμητο 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας.

Το μεσημέρι της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα ο Αγιασμός των εγκαινίων του νεόδμητου κτηριακού συγκροτήματος του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας.
Την Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, πλαισιούμενος από τον Ιερό Κλήρο της πόλεως, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκη, του Διευθυντή της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Εμμαν. Μακράκη, του Αν. Διευθυντή της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Μιχ. Παπαδάκη και εκπροσώπων των λοιπών τοπικών Αρχών και φορέων.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο κ. Καλαντζάκη για τη γρήγορη αποπεράτωση ενός σημαντικού έργου, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ανέγερσης ενός νέου διδακτηρίου για την κάλυψη των αναγκών της σχολικής στέγης στην πόλη της Ιεράπετρας.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, ο οποίος τόνισε ότι βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζεται και επίσημα το 7ο Νηπιαγωγείο της πόλης αφού ξεπεράστηκαν γραφειοκρατικές διαδικασίες και το έργο που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης έγινε πολύ σύντομα πραγματικότητα, και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, που επεσήμανε ότι το σημαντικό αυτό έργο είναι αποτέλεσμα της συνέργειας, της συμπόρευσης και της καλής συνεργασίας με τον Δήμο Ιεράπετρας, αλλά και με την Τοπική Εκκλησία. Ευχαριστίες εξέφρασαν ακόμα η Διευθύντρια του σχολείου Δήμητρα Παπαδάκη και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Μανόλης Μακράκης
Ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Ιεράπετρας, στην οποία συμμετείχαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης Συζητήθηκαν θέματα της περιοχής, μεταξύ των οποίων και η εξέλιξη των διαδικασίων δημοπράτησης του έργου της συντήρησης και αποκατάστασης της ιστορικής Ιεράς Μονής Φανερωμένης Ιεράπετρας. Στη συνέχεια ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης επισκέφτηκαν τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηροκομείου Ιεράπετρας, όπου είδαν από κοντά την πρόοδο των εκεί εκτελούμενων εργασιών.