Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Βράβευση Της Ενοριακής Συντροφιάς Του Αγίου Γεωργίου Λαρίσης.

Η Φιλαρμονική και η Χορωδία της Ενοριακής Συντροφιάς του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος, με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, συμμετείχε στην γιορτή που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Pressing 90,1 με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκε ο σεπτός μας Ποιμενάρχης για τη συνολική του ποιμαντική και κοινωνική δραστηριότητα, ενώ στο πρόσωπο του π. Νικηφόρου βραβεύθηκε η Ενοριακή Συντροφιά για τη μοναδική και εθελοντική προσφορά της στις εκκλησιαστικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.
Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική μαζί με τη Χορωδία, που εκτέλεσαν και ερμήνευσαν σε πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση καινούργια τραγούδια σε στίχους που έγραψε ο π. Νικηφόρος και μελοποίησε και δίδαξε, στη μεν Φιλαρμονική ο δάσκαλος και μέλος της Συντροφιάς κ. Μάριος Αντωνίου σε συνεργασία με την κ. Βασιλική Κοσμάνου, στη δε χορωδία ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδήμας και ο κ. Ανδρέας Καλογιάννης.
Η όλη εκδήλωση συμπεριλάμβανε και πολλές άλλες βραβεύσεις στον επιστημονικό και αθλητικό χώρο.