Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρ. Πειραιώς Καλλίνικος.


Με την κατ’ άνθρωπον θλίψη, η Ιερά Μητρόπολή μας αναγγέλλει την προς Κύριον μακαρία εκδημία του Μητροπολίτου πρ. Πειραιώς και Φαλήρου κυρού Καλλινίκου (Καρούσου), σήμερα, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Καλεί δε όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμά της να συμμετάσχει προσευχητικά στο πένθος της Ἐκκλησίας, για την κοίμηση ενός εξέχοντος Ιεράρχου, ο οποίος συνδέθηκε με την πόλη του Βόλου και τον λαό μας ήδη από το 1974, ως Πνευματικός Πατήρ τόσο του τότε Μητροπολίτου Δημητριάδος και κατόπιν Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, όσο και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου.
Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος Ιεράρχου θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, την Τρίτη 3 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ.
Για όσους επιθυμούν να μεταβούν στον Πειραιά, για να συμμετάσχουν σε αυτή, η Ιερά Μητρόπολή μας θα δρομολογήσει δωρεάν λεωφορεία, που θα αναχωρήσουν από τον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, την Τρίτη, 3 Μαρτίου και ώρα 5π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στον π. Απόστολο Ντόκο, στο τηλέφωνο: 6945 358138.
Του αειμνήστου Μητροπολίτου πρ. Πειραιώς & Φαλήρου κυρού Καλλινίκου είη αιωνία η μνήμη! Ας έχουμε όλοι, κλήρος και λαός, την αγία ευχή του.  
 
Εκ του Γραφείου Τύπου.