Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Έκθεση με θέμα «Οι γυναίκες ΡΟΜΑ δημιουργούν».

Το Παράρτημα Ρομά Αλιβερίου του Κέντρου Κοινότητας της κοινωφελούς επιχείρησης ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, σε συνεργασία με το πρόγραμμα κοινωνικών παρεμβάσεων «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και το 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, διοργανώνουν έκθεση με θέμα «Οι Γυναίκες Ρομά Δημιουργούν…», την Τετάρτη 11/3/2020, στις 7.00μ.μ., στην αίθουσα τέχνης Τζιόρτζιο ντε Κίρικο.

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, οι έφηβες και οι γυναίκες του οικισμού του Αλιβερίου επικοινωνούν με τον ευρύτερο πληθυσμό, μέσα από δημιουργίες τους με πηλό, ύφασμα, ζωγραφική και φωτογραφία και αναδεικνύουν τη δική τους θέση και πραγματικότητα.
Την έκθεση θα εγκαινιάσει η κ. Μαρία Τσαμπάζη, διαμεσολαβήτρια Ρομά και συνεργάτης του προγράμματος JUSTROM του Συμβουλίου της Ευρώπης και θα συμμετέχουν  τα μουσικά σύνολα  του προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος», καθώς και οι μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας με τις δικές τους δημιουργίες.
Οι εκδηλώσεις του Παραρτήματος Ρομά Αλιβερίου ολοκληρώνονται το Σάββατο 21/3/2020 με τη προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «I tsai Romni - το κορίτσι γυναίκα».  Η προβολή, που γίνεται σε συνεργασία με το CineDoc, θα πραγματοποιηθεί στο Αχίλλειο στις 7:30μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.
 
Διάρκεια έκθεσης: από 11/3/20 μέχρι 27/3/20.
Μέρες & Ώρες λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 11:00 - 13:00μ.μ. και 18:00 - 20:00μ.μ. 2ος όροφος.
  Εκ του Γραφείου Τύπου.