Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ


DSC00847

Σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Μηχανικού, στο Λουτράκι, η Τελετή Ονομασίας Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών Μηχανικού.

Της Τελετής Ορκωμοσίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, πλαισιωμένος από τον Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ, τον Αιδεσ. Πρωτ/ρο π. Πέτρο Καγιούλη, τους Διακόνους του π. Δαμασκηνό Γεννηματά και π. Δημήτριο Μπαλλά.
Πριν την έναρξη της Τελετής ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας συναντήθηκε με τον Διευθυντή Διεύθυνσης Μηχανικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΔΜΧ/ΓΕΣ) Υποστράτηγο, κ. Γεώργιο Κέλλη και τον Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Ταξίαρχο, κ. Αριστείδη Καμπανό και συζήτησαν σε πολύ θερμό κλίμα, ενώ μετά το πέρας της Τελετής ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος παρακολούθησε μαζί με τις Στρατιωτικές και Πολιτικές Αρχές την Παρέλαση των Εφέδρων Αξιωματικών.