Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Αγίας Ενδόξου Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας και ο Απολογισμός του Εράνου Αγάπης 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Λευκάδος.

Το απόγευμα της Τρίτης, 18 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ. με την ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης της Αγίας Ενδόξου Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου πόλεως Λευκάδος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.
Κατά την διάρκεια της Ιεράς Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως και μετά το πέρας αυτής πραγματοποιήθηκε ο Απολογισμός του έργου του Γ.Φ.Τ. για το παρελθόν έτος 2019. Προηγήθηκαν οι εισηγήσεις των κυρίων συνεργατών, αρχομένης από εκείνης του ευλαβεστάτου Ιεροδιακόνου π. Χριστοφόρου Αραβανή, υπευθύνου του Γ.Φ.Τ. Ο π. Χριστοφόρος παρουσίασε αναλυτικά όλο το φάσμα του έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου για το έτος 2019 και ευχαρίστησε κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες για την εθελοντική εργασία τους, τόσο στον Έρανο Αγάπης που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι, όσο και για την συνολική προσφορά τους στην φιλάνθρωπη διακονία των ενδεών αδερφών μας. Ακολούθησε οικονομική ενημέρωση από την ερίτιμο διδα Ευαγγελία Κοντογιάννη, Ταμεία του Γ.Φ.Τ. Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά κληρικούς και λαϊκούς για την συμβολή τους στο τεράστιο έργο που επιτελεί η Ιερά μας Μητρόπολη. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν έπαινοι και ευλογίες στα μέλη των συνεργείων του Εράνου Αγάπης.