Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Εορταστική εκδήλωση προς τιμή των φοιτητών και νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Η τοπική μας Εκκλησία διοργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη εδώ και χρόνια εορτή προς τιμή των φοιτητών και νέων της πόλεως και περιφερείας Τρικάλων. Η εορταστική εκδήλωση έλαβε χώρα την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

Στο σύντομο καλωσόρισμά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καταλλήλως σε όλους τους νέους και νέες. Ακολούθησε εμπεριστατωμένη ομιλία, που καθήλωσε στην κυριολεξία όλα τα παιδιά, από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και Υπεύθυνο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων με θέμα: «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος».
Στη συνέχεια, παρατέθηκε δεξίωση, και επακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με οδηγό την δημοτική μας παράδοση από την παραδοσιακή ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.