Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΤΙΜΙΑ ΔΩΡΑ-ΠΛΗΘΗ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.



ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΙΝ
ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ


Με την παρουσία του Στρατηγού Διοικητού της 1ης Στρατιάς κ.Δημόκριτου Ζερβάκη, του Αντιπεριφερειάρχου κ. Αποστόλου Μπέμπη και πολλών ευλαβών Χριστιανών τελέσθηκε η θεία λειτουργία την Κυριακή μετά από την Γέννησιν του Χριστού 31 Δεκεμβρίου 2017, τελευταία ημέρα του έτους, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στην Χαραυγή της Λάρισας.
Της Αρχιερατικής θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος και συλλειτούργησαν μαζί του οι εφημέριοι του Ναού και ο πολυσέβαστος Γέροντας, π. Άνθιμος Αγιοπαυλίτης, ο οποίος με την συνοδεία πατέρων της εν Άθω Ιεράς Μονής του Αγίου Παύλου, προσεκόμισε τα Πάντιμα Δώρα των Μάγων στην Λάρισα. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος μίλησε για την θεολογία των Τιμίων Δώρων και τους βαθύτατους συμβολισμούς τους, ενώ ευχαρίστησε και τον πολυσέβαστο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής π. Παρθένιο για την συγκατάθεσή του για το ευλογημένο αυτό ιερό προσκύνημα και κυρίως για την αγάπη του και την προσευχή του.