Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Κισάμου: ''Στην Εκκλησία μας το παρελθόν το ζούμε ως παρόν'' (ΦΩΤΟ).

Ξεπέρασαν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τις πενήντα χιλιάδες οι προσκυνητές που το διήμερο της σεπτής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου προσκύνησαν τις θαυματουργές Εικόνες της Παναγίας στα δύο μεγάλα και ιστορικά Μοναστήρια της Δυτικής Κρήτης, την Ιερά Σταυροπηγιακή και Πατριαρχική Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς και την Ιερά Μονή Χρυσοσκαλιτίσσης, οι οποίες τιμώνται και οι δύο εις την Κοίμηση της Θεοτόκου και ευρίσκονται εις την Επαρχία Κισάμου.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.Αμφιλόχιος την παραμονή της εορτής προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας εις την Ιερά Μονή Χρυσοσκαλιτίσσης, εις δε τον Εσπερινό της εορτής, ως και την κυριώνυμο ημέρα προεξήρχε των λατρευτικών εκδηλώσεων εις την Ι. Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς.
η συνέχεια: Εδώ