Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Μητροπολίτης Παροναξίας κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ.

Την Τετάρτη 28-8-2019 νωρίς το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ.(Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων).
 

  Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη στον Κυνίδαρο όπου χοροστάτησε του Πανηγυρικού Εσπερινού, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και κήρυξε τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου επί τη Πανηγύρει του Παρεκκλησίου του Τιμίου Προδρόμου που βρίσκεται εντός του Ιερού Ναού. Πριν την έναρξη του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της νέας Ιεράς Εικόνος του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου. 


   Την Πέμπτη 29-8-2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας μετέβη στον Απόλλωνα όπου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό του Τιμίου Προδρόμου ιερούργησε και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Φιλόθεος Νικολάκης, Κληρικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.