Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Εορτή Αγίου Φανουρίου στην Ιερά Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας.

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στα Παρεκκλήσια της Μητροπολιτικής μας περιφερείας που είναι αφιερωμένα στον Άγιο και συγκεκριμένα της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας, της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Θηβών, της Ενορίας Αγίων Θεοδώρων Θηβών και της Ενορίας Αγίων Θεοδώρων Συνοικισμού Ορχομενού.

Στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου στη Λιβαδειά τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, καθώς και η λιτάνευση της εικόνος του Αγίου πέριξ του Ιερού Παρεκκλησίου. Ενώ η συμμετοχή του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε Αγρυπνία και ανήμερα της εορτής, Τρίτη 27 Αυγούστου, τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Και στη Θήβα στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου της Ενορίας  Αγίου Γεωργίου, όπως και της Ενορίας Αγίων Θεοδώρων, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός και η λιτάνευση της εικόνος του Αγίου, με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος, ενώ το πρωί της Τρίτης 26 Αυγούστου τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία.