Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 τέλεσε τον Εσπερινό  στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο χωριό Σκάρφεια Φθιώτιδος,  στον οποίο συμμετείχαν πολλοί ιερείς, τοπικοί άρχοντες, και πλήθος κόσμου.
Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα ανέλυσε το τροπάριο της Λιτής: «Τί σέ καλέσωμεν Προφήτα;  Ἄγγελον, Ἀπόστολον ἤ Μάρτυρα; Ἄγγελον, ὅτι ὡς ἀσώματος διήγαγες· Ἀπόστολον, ὅτι ἐμαθήτευσας τά ἔθνη· Μάρτυρα δέ, ὅτι σοῦ ἡ κεφαλή ὑπέρ Χριστοῦ ἐτμήθη. ..», αναφερόμενος στις πολλαπλές παραμέτρους της ζωής του Τιμίου Πρόδρομου. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Ιωάννου, με τη συνοδεία πολυάριθμων πιστών.
Το πρωί της Πέμπτης 29 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο χωριό Πρόδρομος Θηβών, με την συμμετοχή των κατοίκων του χωριού. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ.αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Κυριαζής. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και ευχήθηκε πλούσιες τις πρεσβείες του Αγίου προς τον Κύριο για όλους. Επίσης, ευχαρίστησε για την προσφορά του και το έργο του στην ενορία τον εφημέριο π. Κυριάκο Πετσίτη.