Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στους Παπαγιαννάδες Σητείας.

Το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε, ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και τις φανουρόπιτες κατά την ακολουθία του μεγάλου πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό στους Παπαγιαννάδες Σητείας.

Ο Σεβ. ευχήθηκε δαψιλή την ευλογία και τη χάρη του εορτάζοντος Αγίου σε όλους τους πιστούς που και φέτος κατέκλεισαν το γραφικό εξωκκλήσι για να προσκυνήσουν τον Άγιο. Τόνισε δε ότι ο μεγαλομάρτυς και νεοφανής Άγιος, που αγάπησε πολύ τον Χριστό και μαρτύρησε γι᾽ Αυτόν, καλεί όλους μας να τον ακολουθήσομε, και αν πραγματικά θέλουμε να τον τιμούμε, να κάνομε πράξη την αγάπη μας αυτή προσφέροντας όχι μόνο τις φανουρόπιτες προς τιμήν του, που αποδεικνύουν την αγάπη μας, αλλά να προσπαθήσομε να τον μιμηθούμε στη ζωή του και να του ζητήσομε να φανερώνει στις καρδιές μας την αγάπη, την πίστη και την ελπίδα προς τον Χριστό.
Στην ακολουθία συμμετείχαν Εφημέριοι της περιοχής και παρέστησαν πολλοί ευσεβείς χριστιανοί της ευρύτερης περιοχής, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τσιφετάκης.
 http://www.imis.gr/