Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Κοινωνία με τον Θεό και τον συνάνθρωπο….

IMG-b6e63ece081d5feb31edb9e154d6a400-V
Με την επίσκεψη του οικείου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού τις απογευματινές ώρες της 30ης Αυγούστου ε.έ. στίς εγκαταστάσεις της Νέας Ηρακλείτσας, όπου φιλοξενήθηκε η τετάρτη και τελευταία Κατασκηνωτική περίοδος, ωλοκληρώθηκε η θερινή φιλοξενία 350 νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Φέτος, λειτούργησαν τέσσερις κατασκηνωτικές περίοδοι, ήτοι δύο αρρένων (η πρώτη στο «Χαρούμενο ακρογιάλι» της Αλεξανδρούπολης και η δεύτερη στη Νέα Ηρακλείτσα), μία θηλέων ωσαύτως στην Αλεξανδρούπολη και μία φοιτητών στη Μονή Γενεσίου Θεοτόκου Δαδιάς. Με την επίβλεψη έμπειρων πνευματικών και κάτω από την ανύστακτη φροντίδα εθελοντριών κυριών η νεολαία της ακριτικής μας επαρχίας είχε την ευκαιρία να ζήσει, μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, μέρες πνευματικής οικοδομής, ξεγνοιασιάς και οικογενειακής ζεστασιάς.
Απευθυνόμενος στούς νεαρούς κατασκηνωτές ο Σεβασμιώτατος τόνισε οτι «…οι εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις προσφέρουν στούς νέους τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον Χριστό, τον Σωτήρα και Λυτρωτή μας, και να Τόν συναντήσουν στο πρόσωπο του διπλανού τους. Αυτό σημαίνει κοινωνία με τον Θεό και τον συνάνθρωπο….» και έκλεισε με δοξολογία του Ονόματος του Θεού για τις πλούσιες δωρεές Του και θερμές ευχαριστίες πρός όλους όσους  εργάσθηκαν αφιλοκεδώς και φιλότιμα για την επιτυχία της ποιμαντικής αυτής δράσης για τους νέους της τοπικής μας Εκκλησίας. Με πολλή συγκίνηση ο Σεβασμιώτατος έγινε αποδέκτης των ευγενικών αισθημάτων και των εκδηλώσεων αγάπης τόσο των νεαρών κατασκηνωτών όσο και των γονέων τους γιά την ωφέλιμη αυτή προσφορά της Εκκλησίας πρός τη νεολαία.