Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ & ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.

 DSC05891
Στον Προσκυνηματικό Ι. Ναό του Αγίου Φανουρίου Λουτρακίου λειτούργησε χθες Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και τους Εφημερίους του Ι. Ναού. Ο Σεβασμιώτατος, ανέλυσε την Αποστολική περικοπή τονίζοντας την σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον Ποιμένα Επισκόπο και τα πνευματικά του τέκνα.


DSC05962
Μετά την Θ. Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο και όλους τους Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λουτρακίου μετέβη στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου προκειμένου να τελέσει την Ορκωμοσία του Δημάρχου κ. Γεωργίου Γκιώνη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
DSC05983
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου πραγματοποιήθηκε η Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Κορινθίων κ. Βασιλείου Νανόπουλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου Κορινθίων. Την τελετή Ορκωμοσίας τέλεσε ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος συμπαραστατούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο και τους Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Κορίνθου. Τόσο το πρωί στο Λουτράκι όσο και το Απόγευμα στην Κόρινθο ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια να έχουν μια πλούσια και καρποφόρο θητεία, σε αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με την τοπική μας Εκκλησία προς όφελος πάντοτε του Λαού της Κορινθίας.