Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των μεγάλων ευεργετών του Άργους.


 Ενσωματωμένη εικόνα 1 
Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
  Την Κυριακή 25 Μαΐου 2014 στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Πέτρου στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και ο ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» τέλεσαν Αρχιερατικό Μνημόσυνο χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των μεγάλων ευεργετών της πόλης του Άργους και του Συλλόγου. Οι Αργείοι, οι οικείοι, συγγενείς των κεκοιμημένων και οι τιμώντες τη μνήμη αυτών κατέκλυσαν κατά την Θεία Λειτουργία και το ιερό μνημόσυνο τον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου. Στον καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου προϊστάμενος  είναι ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ  πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής.
Στην τελετή παραβρέθηκε, ο υφυπουργος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γ. Ανδριανός και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργείων "Ο Δαναός".

Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 6