Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η Παναγία η Εικονίστρια της Σκιάθου στο Βόλο.

Μεγάλη τιμή και ευλογία για την πόλη του Βόλου και την Τοπική μας Εκκλησία περιποιεί η έλευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Εικονίστριας, εφόρου και προστάτιδος της Σκιάθου, στην πόλη μας, για πρώτη φορά, μετά την θαυματουργική εύρεσή της το 1600.
Το Ιερό Θαυματουργικό Εικόνισμα θα υποδεχθεί ο Κλήρος και ο λαός της πόλης μας τη Δευτέρα 26/5, στις 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου. Νωρίτερα, στις 6,30 μ.μ. η Εικόνα της Παναγίας της Εικονίστριας θα αφιχθεί στο κεντρικό λιμάνι του Βόλου, απ’ όπου θα ξεκινήσει αυτοκινητοπομπή, με κατεύθυνση τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως. Μετά την υποδοχή της Ιεράς Εικόνος, θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός.

Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στον Ναό της Αναλήψεως από τη Δευτέρα 26/5 έως το Σάββατο 31/5. Για την διευκόλυνση των προσκυνητών ο Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7 π.μ. έως τις 10 μ.μ., ενώ καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες, κατά το πρόγραμμα που μπορείτε να δείτε εδώ.