Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

20 Χρόνια στο Θρόνο του Αγίου Αχιλλίου.

"20 χρόνια
στον Θρόνο
του Αγίου Αχιλλίου"

Εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα σήμερα και συνέπεσε η ευλογητή επέτειος της συμπληρώσεως 20 χρόνων από την ημέρα που ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος έλαβε τον τρίτο της Ιερωσύνης βαθμό, αυτόν της Αρχιερωσύνης στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών υπό των σεπτών χειρών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Βαρθολομαίου, παρουσία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Σεραφείμ και πλειάδος Αρχιερέων. Ο Σεβασμιώτατος ένδακρυς ενθυμήθηκε  την ώρα της Θείας Ευχαριστίας την συγκλονιστική ώρα της Χειροτονίας Του και αφού δοξολόγησε το όνομα του Αγίου Τριαδικού Θεού και του πολιούχου και προστάτου μας Αγίου Αχιλλίου του μυροβλήτου, ευχαρίστησε τους Πατέρες και όλους τους Χριστιανούς αδελφούς για όλες τις πνευματικές στιγμές των 20 χρόνων.