Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Γιορτή Λήξης στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Νεαπόλεως.



Στα 20 χρόνια λειτουργίας της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ήταν αφιερωμένη η Γιορτή Λήξης του σχολικού έτους 2012-2013 που διοργάνωσε το Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Νεαπόλεως στον προαύλειο χώρο του σχολείου.

Ενδεικτικές της δημιουργικής πορείας και της προόδου των μαθητών και μαθητριών αποτελούν οι 23 πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις που κατέκτησαν φέτος σε ισάριθμους πανελλήνιους σχολικούς διαγωνισμούς αλλά και η συμμετοχή τους σε διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, Πρόεδρος της Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, ο οποίος μάλιστα δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη λειτουργία και τα επιτεύγματα του συγκεκριμένου σχολείου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Αντώνιος Καρούμπης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Καρατάσιος, η Διευθύντρια της Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης κ. Καλή Αλυσανδράτου και ασφαλώς ο οικείος Επίσκοπος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Διονύσιος Πατσάνης, ιερείς και πολλοί γονείς.