Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Παγκόσμια πρωτιά για την Ελλάδα και το μοναστήρι του Τρικόρφου - Φωτογραφίες.

 
Η φωτογραφία του διαγωνισμού.
 
 
Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας συνήλθε σήμερα 27 Ιουνίου για την 20η επέτειο στην αίθουσα της Γερουσίας της Ελληνικής Βουλής και για να βραβεύσει την καλύτερη φωτογραφία με θέμα: «Πάσχα στην Χριστιανική Ανατολή».
Χαιρετισμό απήυθηνε στην έναρξη της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης ο Πρόεδρός της και μέλος της Ρωσικής Κρατικής Δούμα κ. Sergei Popov.

Την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης κήρυξε ο βουλευτής κ. Αναστάσιος Νεράτζης. Βουλευτές από 26 χώρες παρευρέθηκαν στις εργασίες της Συνέλευσης καθώς και Έλληνες πολιτικοί.


Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης απήυθηναν χαιρετισμούς εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ. Εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας. Εκ μέρους του Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου, ο Μητροπολίτης Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης. Εκ μέρους του Πατριάρχου Μόσχας κ. Κυρίλλου, ο Επίσκοπος Βοσκρεσένσκι κ. Σάββας.

Το πρώτο καλύτερο βραβείο καλύτερης φωτογραφίας το έλαβε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Σωτηρόπουλος, μοναχός της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ Σαρώφ Τρικόρφου.

Το δεύτερο βραβείο το έλαβε το Ισραήλ και συγκεκριμένα η Gali Tibbon.

Ενώ το τρίτο βραβείο το έλαβε η Ρωσία και συγκεκριμένα ο Vladimir Osintsev.