Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Λείπεις μα δεν έχω πρόβλημα.

ΠΑΠΟΥΛΗ, τώρα με το ιντερνέτ μπορούμε και επικοινωνούμε με πολύ κόσμο.

-Και από πού επικοινωνείς,από την σκοπιά της μοναξιάς σου;

Ο άνθρωπος είναι « μοναδικός εν κοινωνία και κοινωνικός εν μοναδικότητι.»Σήμερα βλέπεις ο κόσμος να περνά μία λανθάνουσα κατάθλιψη, έχουν όλοι ανθρωποφοβία, φοβούνται να δώσουν και να δοθούν ,δεν εμπιστεύονται κανέναν γιαυτό και επικοινωνούν εκ του ασφαλούς με ηλεκτρονικούς τρόπους.

Ακόμη και καφετέριες που πρίν λίγα χρόνια σφίζανε από νιάτα και πολλούς μαθητές κάνοντας κοπάνα από το σχολείο, τώρα έχουνε κλείσει. Μα και πολλά κέντρα διασκεδάσεως επίσης έχουν βάλει λουκέτο. Οι σύλλογοι φυτοζωούν, τα κοινά γίνανε κενά και άδειασαν οι πλατείες από ανθρώπους.

Αλλά και οι συναθροίσεις των χριστιανών ολιγώθησαν.Τα πνευματικά κέντρα που αγωνίσθηκαν και πόνεσαν Ιερείς να τα φτιάξουν ερημώσανε.Τα κατηχητικά έχουν καταντήσει όπως τα πριβέ ολιγομελή φροντιστήρια.

Σε λίγο θα ξαπλώνουν οι άνθρωποι σε ένα κρεβάτι καλωδιωμένοι με έναν ορό και με καθετήρα και θα υπάρχουν μόνο μέσα από το ιντερνέτ.

Ο διάβολος δεν θέλει να απομονώσει τον άνθρωπο μόνο από τον Θεό,αλλά και τον άνθρωπο από τον άνθρωπο.

Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτή η κατάσταση. Ο Θεός να βοηθήσει