Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αγιασμός των Υδάτων στα Σπήλαια Διρού Μάνης.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος Γ’ τέλεσε τον Αγιασμό στα σπήλαια Διρού και έριξε τον Σταυρό στα εκεί νερά. Νέα παιδιά βούτηξαν στη λίμνη και έπιασαν τον Σταυρό για ευλογία.
Ο Σεβ. πρόσεφερε στα παιδιά από μια εικόνα και ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλό φωτισμό, υπογραμμίζοντας προς όλους τους πιστούς, ότι του βαπτισθέντος Κυρίου φωνή και προτροπή είπε: «Λάβετε πάντες, Πνεῦμα σοφίας, Πνεῦμα συνέσεως, Πνεῦμα φόβου Θεοῦ».

Στην τελετή παρέστησαν o Προϊστάμενος του υποκαταστήματος της ΕΤΑΔ και υπεύθυνος των Σπηλαίων Διρού κ. Πέτρος Λαζαράκος, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Δαβάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κ. Βερούτης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Τζινιέρης, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, ο Λιμενάρχης Γυθείου, Αντιπλοίαρχος κ. Γιαννουράκος, όλοι οι εργαζόμενοι στα σπήλαια και πλήθος κόσμου.