Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Εσπερινός του Τιμίου Προδρόμου στον Παραπόταμο

Στον πανηγυρικό εσπερινό του εορτάζοντος Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Παραποτάμου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμα του αναφέρθηκε αρχικώς στην εορτή των Θεοφανείων και στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Προδρόμου, ενώ τόνισε την ταπείνωση και την ομολογία του Αγίου συνάμα με την υπακοή και την μαρτυρία του.
Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Αναγνώστη τον νέο βλαστό της ενορίας Νικόλαο Γκουγκουλιά, του ευχήθηκε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να μελετά τα ιερά γράμματα της πίστεως μας, ενώ επαίνεσε τον π. Γεώργιο Ντάρδα που συνεχίζει, παρ’ ότι έχει συνταξιοδοτηθεί, να διακονεί αόκνως την Εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου.
Στο όμορφο χωριό της αρχιερατικής περιφέρειας Γόννων προσήλθε πλήθος χριστιανών, μεταξύ των οποίων οι Βουλευτές του Νομού κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κ. Χρήστος Κέλλας και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, οι οποίοι έλαβαν την ευλογία του Ποιμενάρχου μας και τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του.