Με λαμπρότητα εορτάσθηκαν τα Θεοφάνεια στη Λιβαδειά την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020. Το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο. Ενώ, στη συνέχεια στις πηγές της Κρύας πραγματοποιήθηκε η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου, καθώς και πλήθους πιστών.















Την παραμονή της εορτής Κυριακή 5 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Αλιάρτου. Ενώ, στη συνέχεια μετέβη στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας Αλιάρτου που είχε χιόνι, όπου και τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον πανηγυρικό Εσπερινό των Θεοφανείων στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου  Ρηγίνου Λεβαδείας, πλαισιούμενος από τους ιερείς της πόλεως.












 

 Το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, όπως κάθε χρόνο, τέλεσε την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στον Ορχομενό. Μετά το τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την βασιλόπιτα της ενορίας της Παναγίας Σκριπούς.







Ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, Τρίτη 7 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο «Η Μήτηρ του Ηγαπημένου» στο Κλειδί, καθώς και το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Δημητριάδος κυρού Ηλία Τσακογιάννη, κτήτορος και πνευματικού πατρός του Ιερού Ησυχαστηρίου.