Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Αρχιερατικό Συλλείτουργο για την Παναγία Φανερωμένη στη Νέα Μηχανιώνα (ΦΩΤΟ).

Νέα Μηχανιώνα | Χρήστος Καναρόπουλος

Χιλιάδες πιστών σύναξε για άλλη μια φορά η Παναγία Φανερωμένη στο Ιερό Παλλάδιο Της στη Ν. Μηχανιώνα, η οποία με μεγαλοπρέπεια και ιδιαίτερη λαμπρότητα πανηγύρισε σήμερα, Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, μαζί με ολόκληρη την Ορθοδοξία, την Έφορο και Προστάτη του γένους των Ελλήνων, την Κυρία Θεοτόκο!
Το μέγα πλήθος που συνέρρευσε αυτές τις ημέρες στην παραθαλάσσια προσφυγούπολη του Θερμαϊκού, όπως και σήμερα, την κυριώνυμο ημέρα της Εορτής της Απόδοσης Κοιμήσεως της Θεοτόκου, απεκάλυψε την βαθιά πίστη που είναι ριζωμένη στην ψυχή του Έλληνα, την πίστη που τον στήριξε σε κάθε δύσκολη στιγμή, που τον βοήθησε να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει δυσκολίες και εμπόδια, που του έδωσε θάρρος να θυσιάσει ακόμη και τη ζωή του.
η συνέχεια: Εδώ