Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Η Άρτα υπεδέχθη τα Ιερά Λείψανα του Οσίου Γεωργίου του Καρσλίδου.

Την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, το απόγευμα, στον Ενοριακό Ιερό των Αγίων Αποστόλων της πόλεως Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος υπεδέχθη τα Ιερά του Οσίου Γεωργίου του Καρσλίδου, του Ομολογητού, τα οποία, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ. Παύλου, εκόμισε, από την Ιερά Μονή Αναλήψεως (Σίψα) Δράμας, όπου φυλάσσονται, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωσήφ Γατίδης.

Μετά την υποδοχή, τα Ιερά Λείψανα, λιτανευτικά μετεφέρθησαν στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων της πόλεως Άρτης, όπου ετελέσθη Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.
Ο Σεβασμιώτατος, στην ομιλία του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, προς τον κομιστή των Ιερών Λειψάνων, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωσήφ Γατίδη, τον οποίο παρεκάλεσε, να διαβιβάσει στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, καθώς και στην Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αναλήψεως (Σίψα) Δράμας, Γερόντισσα Πορφυρία, τις ευχαριστίες όλων των πιστών, για την ευλογία, να μεταφερθούν στην Τοπική Εκκλησία της Άρτης, τα Ιερά Λείψανα του Οσίου Γεωργίου του Καρσλίδου, του Ομολογητού.
Πλήθος πιστών προσεκύνησε τα Χαριτόβρυτα Ιερά Λείψανα.

Φωτογραφίες