Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Κοπή βασιλόπιτας στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.


Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για τους κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
Η μεγάλη αίθουσα του Επισκοπείου γέμισε ασφυκτικά από κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες της Μητροπόλεώς μας με τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους. Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχαρίστησε όλους για τους κόπους που κατέβαλλαν κατά το 2018 για να βοηθήσουν στην οργάνωση και λειτουργία της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, των Ιερών Ναών, των Ιερών Μονών, των Ιδρυμάτων και των Υπηρεσιών αυτής.
Ευχήθηκε δε κατά το νέο έτος ο Θεός να ευλογεί τις οικογένειες και τα μικρά παιδιά και να προσπαθούμε κάθε μέρα να ερχόμαστε κοντύτερά Του για να απολαμβάνουμε τις ευλογίες του που θα έρχονται μέσω των προσευχών μας.

Αμέσως μετά τα μικρά παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα του νέου έτους και ο Μητροπολίτης μας μοίρασε σε όλους την πίτα και έδωσε δώρα σε όλα τα παιδιά, ευχόμενος στον καθένα ξεχωριστά.