Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Πανήγυρις Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας και Δοξολογία του Νέου Έτους.

Την Πρωτοχρονιά του 2019 και στη μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου, αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας, πανηγύρισε ο ομώνυμος Ιερός Ναός στην περιοχή Καλλιθέα της Αλεξανδρουπόλεως.
Το απόγευμα της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία από τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο. Στο τέλος του Εσπερινού ο Μητροπολίτης μας μίλησε προς το πολυπληθές εκκλησίασμα της Ενορίας σχετικά με την εορτή του Αγίου Βασιλείου και τον μεγάλο Καππαδόκη Άγιο.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά του 2019 το πρωί, ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η καθιερωμένη επίσημη Δοξολογία για το νέο έτος και ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε στους παριστάμενους άρχοντες της πολιτείας και του στρατού αλλά και σε ολόκληρο το εκκλησίασμα ο Θεός να χαρίζει σε όλους υγεία και φώτιση κατά το νέο έτος.