Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΔΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Γεδεών, πολιούχου και προστάτου της πόλεως του Τυρνάβου ξεκινησαν με την τέλεση του πανηγυρικού εσπερινού στο φερώνυμο Ιερό Ναό. Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από το μαρτύριο του Αγίου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου θέλοντας να δώσει περισσότερη λαμπρότητα στην εορτή, προσεκάλεσε τους Μητροπολίτες Δράμας κ. Παύλο και Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος χοροστάτησε και μίλησε στον εσπερινό συνδέοντας το νόημα της εορτής των Χριστουγέννων και τη Γέννηση του Κυρίου μας με τον μάρτυρα Άγιο της πίστεως μας. Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς για την τιμητική τους παρουσία και τους παρεκάλεσε να προσεύχονται για τους πιστούς της τοπικής μας Εκκλησίας και ευχήθηκε σε όλους ο Άγιος Γεδεών να είναι μάρτυρας μιμήσεως μας.