Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Η τελετή παράδοσης των φοιτητικών επιδομάτων και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και της Χριστουγεννιάτικης Κατασκήνωσης.

Το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας δέχθηκε στο Επισκοπείο τις ευχές και τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα μικρών και μεγάλων. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά μοιράζοντας λιχουδιές και άλλες ευλογίες καθώς και το καθιερωμένο φιλοδώρημα.

Στη συνέχεια υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες της Λευκάδος στους οποίους και έδωσε χρηματικό φοιτητικό επίδομα, προερχόμενο από το Κληροδότημα «Θωμά Καπογεωργάκη» κι άλλα αναμνηστικά δώρα. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την πατρική και φιλάδελφη μέριμνα του Επισκόπου και της τοπικής μας εκκλησίας στους σπουδάζοντες νέους και νέες μας και τις ολοκάρδιες και αρχιερατικές ευχές του για ευλογημένη και δημιουργική χρονιά, για δυνατές επιτυχίες και πρόοδο στην προσωπική και φοιτητική τους ζωή.
Λίγο αργότερα και ώρα 11.30 π.μ.  ο Σεβασμιώτατος, όπως ο ίδιος καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια, έψαλε την Ακολουθία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας στο κτήριο της ¨Καταφυγής¨, παρουσία των κληρικών της Ιεράς μας Μητροπόλεως καθώς και ευσεβών συνεργατών και στη συνέχεια και ώρα 12.30 μ.μ. της Αγιοβασιλόπιτας της Χριστουγεννιάτικης Κατασκήνωσης. Ο Σεβασμιώτατος μετά το πέρας των ακολουθιών μοίρασε στους κληρικούς και τους λαϊκούς συνεργάτες αλλά και στους μικρούς μας φίλους ευλογίες και γλυκίσματα ευχόμενος σε όλους καλή κι ευλογημένη χρονιά.