Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ.

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πουρναρίου του δημοτικού διαμερίσματος Συκουρίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.
Παρόντων των Αρχόντων του Νομού και του Δημάρχου Τεμπών κ. Κωνσταντίνου Κολλάτου, οι ευσεβείς κάτοικοι του μικρού, αλλά δυναμικού χωριού προσήλθαν για να τιμήσουν τον έφορο Άγιο τους και να λάβουν την ευλογία του νέου τους Ποιμενάρχου.

Στο κήρυγμα του ο κ. Ιερώνυμος έκανε εκτενή λόγο για τη ζωή του Αγίου Βασιλείου, τόνισε δε ότι οφείλουμε ανάλογα με το αξίωμα του ο καθένας μας να δίνουμε μαρτυρία πίστεως αλλά και να αναλογιζόμασθε το πόση μεγάλη είναι η ευλογία να έχουμε τόσους Αγίους δίπλα μας. Περαίνοντας τον λόγο του κάλεσε άπαντας να συναισθανθούνε ότι είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και οφείλουμε να αντιγράψουμε τις ζωές των Αγίων ώστε όταν έλθει η ώρα της κρίσεως να καταστούμε κι εμείς Άγιοι.