Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος στον Προφήτη Ηλία Παγκρατίου.

Την Κυριακή μετά την Δεσποτική εορτή της Ενανθρωπίσεως του Κυρίου, 30 Δεκεμβρίου 2018,  ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία λειτουργία στον ενοριακό Ναό του Προφήτου Ηλιού Παγκρατίου, κατόπιν φιλαδέλφου και ευμενούς αδείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου.

Τον Θείον Λόγον εκήρυξε ο Σεβασμιότατος μετά το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα, ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο που παρεχώρησε την άδεια να λειτουργήσει στον Ιερό Ναό και εν συνεχεία τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατον Αρχιμανδρίτην π. Κωνσταντίνο Σκαρτούλη, μίλησε επί του Ευαγγελίου αναφερόμενος στην Σφαγή των Νηπίων της Βηθλεέμ.
Μετά την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε το μυστήριο του γάμου του υιού του αξίου πολυτέκνου Ιερέως π. Κωσταντίνου Μελισουργού από την Μεσσήνη Μεσσηνίας, Ιωάννου μετά της Ηλιάνας Τσαρουχά.