Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Δοξολογία για το νέο έτος στον Καθεδρικό μας Ναό και κοπή Αγιοβασιλόπιτας Περιφέρειας Χανίων.




Την καθιερωμένη Δοξολογία για την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς τέλεσε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλεως μας, συμπροσευχούμενων του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και Κληρικών της Μητροπόλεως μας και παρουσία των Αρχών του Τόπου μας, διοικητών των Ενόπλων  Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μετά τη Δοξολογία ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος, ευλογημένο, ειρηνικό και δημιουργικό, με αγάπη και με τη χάρη  Θεού να ξεπερνάμε όλα τα προβλήματα.
H καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Περιφερειακή Ενότητα Χανίων πραγματοποιήθηκε την συνέχεια   μετά την επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των  Εισοδίων της Θεοτόκου.
Στην τελετή προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος συμπροσευχούμενου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας  κ.κ. Δαμασκηνού, του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, Κληρικών και Τοπικών Αρχόντων.

Για τις φωτογραφίες εδώ