Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Σερρών Θεολόγος: ''Το έθνος των Ελλήνων πορεύτηκε πάντα κάτω από την σκιά του Σταυρού'' (ΦΩΤΟ).

Γράφει η Στέλλα Χατζή-Λεκκού

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, η εορτή της ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα περικαλλή κεντρικό Ναό της πόλης των Σερρών.
Το πρωί τελέστηκε ο όρθρος και η πανηγυρική δυσαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, συλλειτουργούντων του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου , του ηγουμένου της ανδρώας Ι. Μονής Αγίας Παρασκευής Σερρών αρχ. Γαβριήλ Παλιούρα, των ιερέων του Ναού, καθώς και με την συμμετοχή πλήθος κόσμου που υπερπλήρωσε τον Ιερό Ναό και τον προαύλειο χώρο, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε η ακολουθία της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.
η συνέχεια: Εδώ